fbpx

Політика конфіденційності проекту «Відкрита Буддійська Академія»

Остання редакція від 9.08.2019 р.

Ми відповідально ставимося до обробки і зберігання персональної інформації споживачів послуг проекту «Відкрита Буддійська Академія» (далі – «ВБА»), а також відвідувачів сайту https://pema.guru. Персональна інформація-будь-яка інформація про особу, яка дозволяє прямо або побічно ідентифікувати цю особу, включаючи персональні дані, в розумінні законодавства Про захист персональних даних.

Ця Політика конфіденційності містить опис різновидів персональної інформації, які ми отримуємо від наших користувачів сайтів (в тому числі, мобільної версії сайту) і клієнтів ВБА. Крім того, в цьому документі ми детально описуємо способи і методи збору і обробки вашої персональної інформації.

 1. Яку інформацію ми збираємо і навіщо

Інформація, яку ви нам надаєте.

ВБА збирає та обробляє таку інформацію: ім’я, прізвище та по батькові користувача (клієнта), поштову адресу, адресу електронної пошти та телефон. Ми збираємо тільки ті дані, які ви надаєте нам добровільно. Наприклад, ми можемо збирати персональну інформацію (дані вашого загальнодоступного профілю соціальної мережі) для того, щоб отримати від вас відгук про наші послуги, або ж ми запитуємо інформацію про місцезнаходження для реєстрації на сайті, з метою надання послуг або участі в акціях. Ви маєте право не надавати нам цю інформацію, але в цьому випадку наш сайт і сервіси можуть працювати неправильно або ж частина їх функціоналу виявиться недоступною.

Крім того, коли ви відвідуєте веб-сайти, ми можемо отримувати певну інформацію про вас автоматично. Така інформація може включати: ваш IP-адресу, відомості про операційну систему вашого комп’ютера/ мобільного пристрою і тип браузера, тип вашого пристрою унікальний ідентифікатор пристрою (UDID) або ж ідентифікатор мобільного обладнання (MEID) вашого мобільного пристрою, адреса сайту, на якому була розміщена посилання про нас і інформацію про сторінки, які ви відвідали на нашому веб-сайті.

Ми можемо використовувати вказану інформацію для управління, технічного обслуговування і налаштування нашого веб-сайту і сервісів. У цій Політиці конфіденційності ми також надаємо додаткову інформацію про те, як ми використовуємо файли cookie».

Мобільні пристрої та інформація про місцезнаходження.

Мобільні версії наших сайтів, з вашого окремого згоди, можуть отримувати точну інформацію про точне місцезнаходження мобільного пристрою, використовуючи технології GPS, Wi-Fi, Bluetooth або враховуючи відстань до найближчої базової станції мобільного зв’язку.

ВБА використовує цю інформацію для надання послуг, в залежності від вашого місцезнаходження, наприклад при пошуку живих заходів у вашій країні і вашому місті, або визначення спеціальних пропозицій для мешканців вашого регіону, які можуть бути вам цікаві, або ж для персоналізації вашого взаємодії з ВБА.

Ви завжди можете відкликати згоду на визначення вашого місцезнаходження, яке ви надали проекту ВБА, відключивши збір даних про місцезнаходження в налаштуваннях вашого пристрою або вашого браузера. Якщо ви хочете відключити послугу позиціонування на вашому мобільному пристрої, радимо звернутися до вашого провайдера послуг мобільного зв’язку або виробнику мобільного пристрою. Якщо ви хочете, щоб ми видалили інформацію про ваше місцезнаходження, будь ласка, надішліть нам повідомлення, звичайної або електронною поштою, за адресою, вказаною нижче. Будь ласка, зверніть увагу, що після видалення зазначених даних, деякі сервіси можуть працювати неправильно.

 2. Метод і місце обробки персональної інформації.

Метод обробки.

Обробка персональної інформації здійснюється з використанням комп’ютерів і (або) засобів автоматизації відповідно до організаційних процедур і методів, які відповідають цілям збору даних.

В деяких випадках, ця персональна інформація може бути доступна певним категоріям відповідальних осіб проекту ВБА (Оператора даних), пов’язаних з забезпеченням функціонування сайту (таким як адміністрація, відділ продажів, відділ маркетингу, колл-центр, юридичний відділ, системні адміністратори), або стороннім організаціям (таким як сторонні постачальники технічних послуг, поштові організації, постачальники послуг хостингу компанії-постачальники інформаційних технологій, служби зв’язку), яким ми доручаємо, при необхідності, виконувати функції Обробника даних. Ви можете додатково запросити перелік зазначених осіб у нас.

Місце обробки даних

Дані обробляються в операційних офісах ВБА і в будь-яких інших місцях, де знаходяться боку, займаються їх обробкою. За додатковою інформацією слід звертатися до нас (оператора даних і власника бази даних).

 3. Використання персональної інформації

З метою надання послуг, ваша персональна інформація може бути використана і оброблена всередині проекту ВБА. Під ВБА розуміється соціально-освітній проект Сергія Дудко. Будь-яке використання вашої персональної інформації всередині компанії обидва здійснюється відповідно до цієї Політики конфіденційності. Час від часу, ми можемо направляти вам повідомлення, що містять маркетингову і рекламну інформацію про наші продукти та послуги, пропозиції і т. д. Якщо ви не надасте нам письмової згоди на отримання зазначених повідомлень, ми не будемо їх надсилати.

ВБА мають право залучати інші компанії для організації рекламних кампаній для надання послуг. Ці компанії також можуть отримати доступ до частини вашої персональної інформації, лише в тій частині, в якій це необхідно для надання послуг, при цьому, вони не мають права використовувати її для будь-яких інших цілей.

ВБА не продає, не передає і не повідомляє персональну інформацію клієнтів і користувачів сайту третім особам, які не входять в проект обидва. Але, з вашої згоди, ми можемо іноді надсилати вам інформацію від імені одного з наших партнерів про пропоновані послуги, які можуть вас зацікавити. Ми також можемо запитати вас, чи бажаєте ви отримувати матеріали наших бізнес-партнерів. Якщо ви погодитеся на отримання розсилки, ми не станемо повідомляти вашу персональну інформацію цим партнерам, а будемо надсилати вам матеріали на вашу адресу електронної пошти від імені цих партнерів.

ВБА зберігає за собою право використовувати і повідомляти будь-яку інформацію про вас, у випадках, прямо встановлених законом, нормативно-правовим актом, з метою захисту цілісності наших сервісів і захисту прав або ж з метою сприяння правоохоронним органам у розслідуванні злочинів і забезпечення громадської безпеки.

 4. Захист персональної інформації

ВБА вживає всіх комерційно обгрунтованих заходів для запобігання несанкціонованого доступу до персональної інформації та даних, отриманих в процесі користування сайтом або послугами обидва. Ми прагнемо захищати ваші особисті дані, проте ми закликаємо вас приймати всі доступні заходи для захисту ваших персональних даних під час їх передачі. Для цього частіше міняйте паролі, використовуйте комбінації букв і цифр, а також користуйтеся безпечним браузером.
Забезпечення інформаційної безпеки дітей

Веб-сайт https://pema.guru / і послуги ВБА не орієнтовані на привернення уваги дітей і неповнолітніх. ВБА навмисно не займається збором персональних даних дітей та осіб молодше 18 років і не направляє їм ніяких запитів на надання персональної інформації.

 5. Доступ до інформації.

Ви повністю контролюєте всю персональну інформацію, яку надаєте нам. Ви вправі в будь-уточнити або змінити особисту інформацію, яку ми від вас отримали, або ж змінити настройки отримання рекламної та маркетингової інформації від нас та наших партнерів. Ви маєте право в будь-який час попросити нас видалити всю зібрану про вас інформацію (право на забуття). Для цього надішліть нам повідомлення електронної пошти або лист за вказаною нижче адресою.

Сайт https://pema.guru/ збирає інформацію про вашу поведінку на нашому сайті і відвідини сторінок сайту, з метою одержання статистики відвідувань та ефективності використання сайту, формування персонального підходу і адаптації наших сервісів до інтересів кожного користувача. Ми робимо це за допомогою різних технологій, одна з яких-cookie-файли. Це дані, які сайт може відправити вашому браузеру, і вони будуть збережені на вашому комп’ютері для подальшої ідентифікації його веб-сайтом.

Найчастіше cookie-файли використовуються для оцінки ефективності роботи веб-сайтів (наприклад, для вимірювання кількості відвідувачів і тривалості їх перебування на сайті), виявлення найбільш цікавих і відвідуваних тим і сторінок, а також для забезпечення зручності навігації та користування сайтом, без збору будь-якої персональної інформації. Також cookie-файли можуть бути використані для формування персонального підходу на основі вже наявного досвіду взаємодії користувача з сайтом і його уподобаннями. З плином часу ця інформація дозволяє поліпшити користувальницький досвід.

Cookie-файли зазвичай ділять на сесійні і постійні. Сесійні cookie-файли допомагають ефективно переміщатися по веб-сайту, таким чином, що один раз запитана в рамках сесії інформація вже не буде запитуватися знову. Сесійні cookie-файли зберігаються в тимчасовій пам’яті і стираються із закриттям браузера. Постійні cookie-файли зберігають користувацькі налаштування для поточних і наступних візитів (наприклад, спрощують авторизацію на сайті-дозволяють запам’ятати облікові дані Користувача). Вони зберігаються на жорсткому диску комп’ютера або на накопичувачі мобільного пристрою і активізуються при запуску браузера. Ми використовуємо постійні cookie-файли для збереження інформації, наприклад, про мову і країну користувача.
Якщо ви не бажаєте більше отримувати файли «cookie» або ж якщо ви хочете щоб ваш інформували про отримання cookie налаштуйте ваш веб-браузер. Однак, якщо ви вимкнете всі файли “cookie” , ви не зможете скористатися деякими сервісами і функціями Сайту.

 7. Спрямована (таргетована) реклама.

Ми використовуємо файли “cookie”, Google Remarketing Tag, Facebook Pixel та інші рекламні технології для того, щоб направляти вам рекламу відповідно до ваших індивідуальних інтересів і переваг. Цей розділ нашої Політики конфіденційності надає додаткову інформацію з цього питання.

Ви можете бачити персоніфіковану рекламу ВБА в мережі Інтернет, яка заснована на ваших інтересах. Ці дані дають нам можливість налаштувати звернення до користувача і клієнта з урахуванням його демографічних інтересів, а також використовувати контекстну рекламу і персоніфікувати пропозицію послуг. Ми використовуємо цю інформацію, щоб відображати рекламу, яка може вас зацікавити. Цей процес допомагає ВБА оцінювати ефективність маркетингових інструментів і рекламних кампаній. Ви можете відмовитися від відображення цільової реклами, відвідавши наступні сайти:

www.aboutads.info/choices

www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp

www.evidon.com.

Будь ласка, зверніть увагу, навіть якщо ви відключите цю опцію, ви як і раніше будете бачити рекламу в мережі Інтернет, проте одна не буде націлена на ваші індивідуальні інтереси.

8. Посилання на інші сайти

Якщо ви відвідуєте сторонні сайти, які не обслуговуються ВБА, переходячи по посиланнях, розміщених на нашому сайті, вам необхідно ознайомитися з їх умовами конфіденційності та іншими принципами роботи. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності та практику збору даних інших компаній, і будь-яка інформація, яку ви надаєте таким компаніям, збирається ними відповідно до їх Політикою конфіденційності.

9. Інші сайти та онлайн-сервіси ВБА.

Всі сайт і онлайн-сервіси компанії обидва, підкоряються цій Політиці конфіденційності. В процесі надання послуг, компанія ВБА зобов’язується суворо виконувати вимоги цієї Політики конфіденційності.

 10. Внесення змін до Політики конфіденційності.

Ми маємо право в будь-який час вносити зміни в цю Політику, розмістивши на цій сторінці https://pema.guru/privacy-policy/. Ми настійно рекомендуємо часто перевіряти цю сторінку і дату внесення останніх змін, зазначену у верхній частині сторінки.

У разі незгоди з будь-якими змінами, внесеними Політику, ви повинні припинити користуватися сайтом і послугами ОБИДВА і можете вимагати, щоб ми видалили вашу персональну інформацію.

Правила забезпечення конфіденційності персональних даних поширюються на всю персональну інформацію користувачів сайту https://pema.guru/ і клієнтів компанії ВБА, якою ми володіємо, незалежно від методу збору і способу її отримання.

 11. Правова інформація

Ця Політика конфіденційності відповідає вимогам законодавства України про захист персональних даних і містить докладні відомості про зібраних даних, мету, способи їх збору, обробки, використання і захисту.

 12. Наші контакти:

Соціально-освітня ініціатива Відкрита Буддійська Академія

e-mail: sangha@pema.guru